Nuffnang Gadget

March 31, 2012

Shoping Baju Raya..

Harini sajer jalan-jalan ke seremban.. Nak carik kain buat baju untuk raya.. Amboi, awalnya beli baju.. Baru bulan 4, raya bulan 8... Memang la awal, tapi nak pergi hantar tempah, tailor dah warning bulan 4 ni last hantar baju untuk raya... Abis camno???

Lagi 4 bulan macam-macam bole jadi... Mana tau kot badan terkembang ker, tetiba perut boncit ke depan ker.. Tapi takpe, janji dah tempah... Janji dapat baju setema 3 beranak kan..

Korang dah beli baju sedondon untuk raya?? Apa kaler teman korang?? Kaler tema kami 'tut'... Biarlah rahsia dulu, nanti tak seprise lah kan hehe..

Sent from my bling-bling bery.


7 yang komen:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tema kaler ape thn ni?..
hehheh.. kite lom beli ape2 lg..

Azhafizah[フィザ] said...

skang ni semua nak kene siap awal.sebab nanti takut kelam kabut banyak order...tema tahun ni lom fikir lagi..ingat nak beli baju dah siap je..mudah.^_^

Izan said...

Best nyer...awal sungguh persiapan.. tema.. lum pk lagi... huhuhuhuh..

Nad @ MamaZakwan said...

kaler ape agaknye..?
pepel ek? heeheh

kami taktau lagi
cam tak best
sbb papazakwan kene keje masa raya huhu!
takde mood ;(

damha said...

bagus juga ye wat persediaan awal supaya x kelamkabut dikemudian hari nanti...he3333...rona kuning tu ke....

mimie.. said...

mak aii awalnyee..hihi
mimi ni walau tailor pun beli siap je alycia..huuu T_T

tema thn ni..emm tak pikir lagikk ehehe ^_^

MaMa CyDa said...

wahhh ... seronok.
aku wat kali ke-2 nya takleh beraya sbb time raya nihlah tgh dlm pantang :(

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com