Nuffnang Gadget

April 2, 2012

April Datang Lagi...

woww weeee... sekejapan jer dah bulan April kan...
selain Februari, April adalah bulan yang Alycia nanti-nantikan ...
bila sampai jer bulan Aprul mesti hati gumbira berbunga riang...
sebabnya....
;
;
;
;

April bulan besday Alycia ...

(picca dari peserta Alycia Besday Giveaway tahun lepas)

ce teka bila tarikh lahir Alycia???
siapa cepat dan betul bagi jawapan, Alycia bagi hadiah...
hadiah ada 2, so 2 orang akan dapat hadiah...

kalau sape yang selalu mengikuti blog Alycia, mesti tau kan hmmmm...

dan rasanya bila sampai besday tiap-tiap tahun rasa macam nak buat giveaway lah...
rasa maca nak bagi tawaran istimewa Premium Beautiful lah...
hmmmm, siapa setuju angkat tangan ;)...


10 yang komen:

MaMa CyDa said...

Aku jawab pon bleh ker? sbb aku tau sgt besday ko biler ... mmg takkan luper smpi bebila ^_^

18 April 1979

kannnnn .... sama besday ngan anak aku. nnt leh sambut sesama yek ^_^

syawalsimpsons said...

18 april....

mimie.. said...

18 April 1979...betol takkk??? ^_^

saya setuju!!!angkat tangan laju2..ehehe..best tuu dpt premium beautiful gitew.. ^_^

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhh...baru nak tulis 18 april, tapi mak aihh...ramainye menjawab...
hehehe...saya setuju gak!:)

Nad @ MamaZakwan said...

18 april

kite 19 april :)
jom celebrate sesama, haha!

Azhafizah[フィザ] said...

sure 18 april..sebab adam 18feb..^_^

Cik Rose Cute said...

dah ramai orang jawab gan betul hihihi

Zue AnnaLeeya said...

dah ramai yg jwb tu... hehehe....

akak pon tggu bln april nih sbb besday airel 12 april....
dan skrg tgh teruja tggu new baby pon lahir bln april jgk... hehehe...

zh-ena said...

april 18
nak gak komen wpun ramai dh komen eheh

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

18.4.79

kite 8.4.80 hehehe..
april ni makin berusia la..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com