Nuffnang Gadget

April 5, 2012

Budak kecik sekarang dah advance...

Tadi terbaca di Blog Mama Zakwan pasal nak beli tablet PC. Harganya RM 299, harga asal RM 500++ kalau tak silap.. Sebenarnya Alycia dah beli dah tablet pc macam tu.. Buatan Taiwan.. Harga beli time tu RM 499...

Niat sebenar takdelah nak guna sangat, tapi lebih kepada nak bagi Adam main game... Takdelah dia kacau mama dia nak buat keje time nak guna laptop... Bila tengok dia main game tu, makkk aiii.. Pandainya Adam.. Sekarang dia dah pandai dah operate tablet pc tu.. Nak on, nak off, nak carik game, nak tutup game.. Pastu cakap mama jangan klik bom nanti mati hahaha.. Adavancekan budak zaman sekarang... Mama kau Adam, dah start keje baru merasa pegang henpon tau... Adam baru 3 tahun dah ada tablet pc huhuhu..

Cuma alycia tak pandai nak guna sangat sebab guna teknologi Androide.. Sape tau macam mana nak install video ke, gambar ke kat tablet pc ni.. Jap nak google jap...

Sent from my bling-bling bery.


7 yang komen:

Farzlyna Mustafar said...

budak skrg advance kan? baru terfikir untuk belikan anak saya yg umur 5thn,anak awak lg advance nmpknya.. hehe

Azhafizah[フィザ] said...

memang advance..akak download je any game pastu install..mudah je.^__^

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

mmg advance la .. kyra skang dok bising nk ipad atau psp .. mama pun xde ipad ..beli ipad kids dia complain ....canggih budak2 skang dulu kta kecik2 main tangkap berudu hahahha

Nad @ MamaZakwan said...

haha~
tu bli tu utk zakwan le jugak
asek kaco papa punye hp jek, huhu!

bebudak skrg kemain kan ?

mama rifQy said...

bebudak skang ni sgt2 advance..babaiqy pon ade terPK nak beli..tapi kite yang tak kasik beli..hehehee

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

mmg advanced kan..
alya pun demand, nk iPad la, ape la..
suh sy bodek ngan abah die, mintak adiah besday..
die ckp blh die main gak.. muahahahah

mamaacha said...

betul....Macam Acha...Nasiblah Pak Teh dia ada bagi Iphone so dia main2 jerlah dengan game2 yg dah didownloadkan....tu pun kacau gak mama & baba punya handphone

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com