Nuffnang Gadget

April 18, 2012

Jom LIKE ;)

Salam semua.... 

tengkiu pada semua yang wish besday Alycia harini...

dan harini Alycia nak bagi HADIAH ISTIMEWA iaitu WRISLET CARLO RINO untuk pengunjung setia page Alycia Premium Beautiful...



khas untuk 2 orang yg bertuah....


penyertaan sehingga jam 9.00 malam ini ...

notakaki : bagi yang dah already LIKE page tu, just tinggalkan komen kat fesbuk Alycia atau entry ni ok...

4 yang komen:

mimie.. said...

alaa fb takleh bukak lg.. T_T

Azhafizah[フィザ] said...

Sudah lama like fanpage akak tu..cuma belum add friend lagi.^__^ segan -__-'

SyUhAdA said...

hepi besday sis!

smoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..insyaAllah..

syu dah add frens ye..smoga ada rezeki syu mng wrislet tu..hehe..

syawalsimpsons said...

hepi befday alycia...sue dah like dah...semalam lagi...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com