Nuffnang Gadget

April 6, 2012

Smua pun nak tema Cars..

Katil car - done
Cadar car - done
Bantal peluk car (mater) - done

Nak tido lena smuanya nak bertema car kan.. Anak-anak zaman sekarang... Tu smua akibat terpengaruh dengan cerita Car... Omak kau dulu mano ado... Pakai jer apa yang ado kan..

Takpelah, kita dulu tak dapatkan...Janji anak-anak happy... Tak kacau omak dengan apak ehhh nak bermanja... Eh, yeke muahaha...

Notakaki Alycia : salam Jumaat yang barakh buat smua ;)

Sent from my bling-bling bery.


8 yang komen:

MrS. F!zA said...

darwisy lum tido asing lg..agknya kalo dia thu ada katil car dia nak jgk kot mcm adam..hehehe

syawalsimpsons said...

semua car....tido tak kat car tu..kikikiki....ke menepek ngan mama dier lagi...

Nad @ MamaZakwan said...

adoiyai, adam, adam...
awat la sama perangai nye cam zakwan ni, hehe..
tp zakwan takde katil n cadar car
byk menan citer cars tu dgn baju bajan jek tu pun ada la selai 2 jek, haha!

eh, bantal peluk mater tu beli katne?bape rm?nak kasik zakwan la..hehe

mimie.. said...

amboii ayat yg last tu yg tak tahan tu hahaha

adam comell!! ^_^
nak pinjam katil boleee haha

Farzlyna Mustafar said...

nak tumpang katil dia....

Azhafizah[フィザ] said...

bertemakan cars lah pulak kan..angry birds dah tak hado dah ke adam?hehehe..best adam dapat semua cars

Cik Rose Cute said...

ANAK LELAKI MEMANG CAM GITU HIHIHI

eB ezrin said...

alahai, kalo auntie msh ngan disney dolo, auntie jemput tgk camner kami wat brg2 dier :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com