Nuffnang Gadget

April 26, 2012

Yesss, I Can !!


Ada yang bertanya... dapat anugerah ke masa malam Diamond Nite...

Alhamdulilah... Alycia naik pentas jugak malam tu... akhirnya anugerah Diamond tu dalam genggaman... walaupun dulu hanya suka-suka nak berniaga, tapi sekarang tak sangka boleh sampai ke tahap ini... masa mula-mula nak join bisnes ni... nak jual Premium Beautiful memang ramai yang kata... eh, boleh laku ke jual baju dalam... dah lah harga mahal... tapi Alhamdulilah, dengan bisnes ni lah Alycia dapat cari side-income... permintaan yang tinggi kat luar sana... 

zaman sekarang pun dah senang... smua pun guna ICT kan...
so, dah tak perlu nak ke sana sini menjual...
cukup sekadar duduk depan pc... bisnes di hujung jari...
yang penting work smart, not work hard...

dan yang paling Alycia suka dengan bisnes ni sebab Alycia dapat tolong kawan-kawan Alycia jugak... yelah, ada yang nak beli tapi tak mampu... takpe, dengan Alycia boleh bayar ansur-ansur... yang penting Alycia happy bila tengok kawan-kawan kita happy ...

Terima kasih smua kawan-kawan yang sokong Alycia !!
walaupun bersyukur dengan rezeki bekerja makan gaji di gomen... bukan tak cukup pun, lebih dari cukup... tapi tak salah kan kita carik rezeki lebih... sebab 9/10 rezeki adalah dari perniagaan...

"Bekerjalah kita seolah-olah hidup 1000 tahun & 
beribadatlah seolah-olah esok kita akan mati !! "

notakaki : terharu sebab en Ajip sentiasa sokong Alycia... masa malam anugerah tu, walaupun dia balik awal sebab Adam nak tido, tak dapat saksikan bini naik pentas, tapi dia sms "papa sokong apa yang mama buat..." .. so tacing hukhuk !!


9 yang komen:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

TAHNIAH mama adam!!

semoga Alycia akan sukses dan hepi selalu.

amin....

syawalsimpsons said...

tahniah...untuk hadiah bufday tu,,,

Che Rosliza Che mat said...

tahniah!!...usaha tangga kejayaan...

Nad @ MamaZakwan said...

tahniah alycia!

kite la yg tanya tu semalam, hikhik

SyaNa said...

tahniah!!
untung dpt suami yg support gitu
:-)

Aiza Haris said...

mama alycia gojess!! hehe

zh-ena said...

tahniah
terus berusaha :D

mimie.. said...

wahhh..terharunyee mimi dengar..congrates mama adam.. ^_^

Azhafizah[フィザ] said...

Tahniah kak..kalau kita berusaha pasti ada sesuatu untuk kita.all the best kak.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com