Nuffnang Gadget

May 14, 2012

Happy Moms Day...


ohhhh... 1st of all nak mintak maaf pada semua...
sebab kebizian sangat-sangat sampai tak sempat nak update blog Alycia huhu...

ok, takmo cakap panjang-panjang...
just nak wish Selamat Hari Ibu pada semua kawan-kawan...
bila dah jadi ibu, kalau orang wish Hari Ibu memang terasa tacing sangat-sangat... besar sungguh pengorbanan seorang ibu kan... teringat kat ibu kita yang dulu melahirkan dan membesarkan kita...

terima kasih pada Mama Alycia yang melahirkan, membesarkan, dan macam-macam lagi sampai Alycia dah jadi mama sekarang ni... "Mama, I Love U so Muchh..."
terima kasih kepada mak mertua Alycia yang terima Alycia sebagai menantu... terima diri Alycia seadanya... "terima kasih mak..."

Sesuai dengan tema sambutan Hari Ibu Peringkat Kebangsaan tahun 2012 
- Ibu Berkerjaya Sentiasa Di Sisi... 
kita sememangnya ibu yang sentiasa sibuk dengan kerja... bekerja untuk meringankan beban suamikan... bekerja untuk sama-sama mencari rezeki untuk anak-anak kan... tapi Insya Allah, kita taknak jadi ibu yang lupa dengan anak-anak dan rumahtangga... sebab anak-anaklah yang sentiasa memberi semangat untuk ibu-ibu terus maju dan berjaya dalam kerjaya...

Kepada korang semua... Alycia ucapkan ...
"Happy Moms Day..."

"I'm proud to be a mama to Adam Zikry...."


3 yang komen:

Che Rosliza Che mat said...

happy mama day...memang hot!!1 hehehe

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

selamat hari ibu .. semoga kita akan terus jadi ibu terbaik di mata anak2 insyallah

mamaRIFQY said...

im proud to mama to irfan rifqy!!hehehhee

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com