Nuffnang Gadget

May 30, 2012

JJCM : aw-Kaw Burger Bakar...

wowww weeee... lama sungguh Alycia tak publish gambar-gambar makanan... yang boleh membuatkan orang terliur hihi.... okay, harini tak kira...nak letak picca makanan jugak... tapi sebelum tu mintak maaf kat ibu-ibu mengandung, kang kalau mengidam kenalah paksa laki masing-masing pergi carik tempat makan tu ekkk hehe...

minggu lepas en Ajip bawak Alycia ke Kaw-Kaw Burger Bakar kat Puchong... 
sebelum ni baca kat blog-blog orang lain ajer tentang Kaw-kaw Burger Bakar ni... tapi kali ni nak merasa dan menikmatinya sendiri... nasib time datang tu tak ramai orang... cuma kena ambik order, dan tunggu order... adalah dalam 1/2 jam macam tu... tapi tu kira cepat jugak kan... ada tu beratur jer nak dekat sejam... tunggu nak dekat 2 jam... burger bakar punya pasal...

jom tengok gambar burger jom...

-- nilah gerai Kaw-kaw Burger Bakar tu ... Alycia ambik gambar ni time nak balik... dah ramai dah orang beratur --

-- ni single Burger Ayam ... Alycia punya... single tu pun dah cukup besar Alycia rasa --

-- ni en Ajip punya... single Burger Daging ... siap ada cheese lagi... tapi memang best burger daging ni... memang fully recomend bagi sesiapa yang nak cuba --

-- model Kaw-kaw Burger Bakar ... nak kasi korang terliur haha --

-- Adamyang dah usha mainan kat mama --

Ok, kalau korang nak ke Kaw-Kaw Burger Bakar, tengok info ni :

Kaw-Kaw Burger Bakar
Lokas Makana Food Court
No. 15A, Jalan PU 13/2
Taman Puchong Utama, Puchong


13 yang komen:

Cute Mum said...

heheh.. dah pergi makan kat sini.. adik uyun yang rekomen... sedapkan.. kenyang giler..

mama tisya said...

okla tkyh tgu lama sgt..tktau la bila nk try cz bila pk berjam222 tu

mimie.. said...

fuhh...memang kawww lah beger dia kak..dah terliur dah ni..tergugat pose mimi arini taw tgk papa adam mkn beger tu ahahaha

nak pegi jugakkkkkk! ^_~

syiela said...

adeh ai dah tergugat la.. dah la duk jauh nun di utara ni

pena rozie said...

ramainyer orang....

cikbintang said...

xde cwgn kt area kl ke???huuu lapaq na~~

zh-ena said...

mmg sedap..tapi tak blh mkn selalu..abis dietku bila mkn burger bakarnie :p

rahayu said...

terliurlah pulak..bilalah melaka nak buat burger macam ni

Azhafizah[フィザ] said...

tak sanggup nak tunggu siap burger kaw kaw ni.sentiasa ramai org..sobs sobs..

Nad @ MamaZakwanNayli said...

sedapnye!
dah pegi aritu
tp papazakwan tak sanggup tunggu lama
alasan : kesian kat anak2, huhu!
ye la.... :(

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tak pernah try, tapi ramai blogger yang dah pegi mamam...hu hu terliur tengok

Nana said...

senang xyah datang wangsa maju kan
sana dah ada branch

Sheikh Papa-NtiQ said...

Hi....saya baru jer upload pics dalam blog masa makan ngan famili kat Burger Kaw Kaw branch Puchong. Memang betul ramai orang. Masa tu takde kasik nombor so kene la beratur...
Senang2 tu jengok la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com konsep pasal makan jer 100% takde topik lain.
Kalu sudi tu follow yer blog saya TQ, TQ, TQ

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com