Nuffnang Gadget

May 16, 2012

My Besday Celebration...

oohhoooo... besdaynya dah lama berlangsung... bulan lepas lagi, tapi baru bulan ni nak citer hehe... ada aku kisah hik...

sebenanrnya tak sangka pulak ada majlis sambut besday ni... yelah, dah meningkat usia ni kan... dah semakin matang katakan (eh, yeke hehe)... ni smua en ajip lah ni... saje nak buat suprise untuk bini dia... ni pun sambut awal 2 hari dari tarikh sebenar.... petang tu en ajip sms... kata jom pergi makan kat maple... lama dah tak makan kat maple... tapi katanya lambat sikit sampai... nak jumpe kawan kejap... Alycia pun ok kan ajer... dah orang nak blanjer kan hihi...

pastu bila en Ajip sampai, terus lah naik kereta... jalan...
ingatkan bawak dekat-dekat ajer... rupa-rupanya dia dah plan awal-awal nak kasi suprise... en Ajip bawak kat Restoran Bambu Bali kat Puchong.... 

bila dah order-oder makan... sambil tunggu makan en Ajip kat nak turun bawah kejap...
ambik rokok katanya.... dan tetiba ...
;
;
;
;


bawak sekotak kek ... huhuhu... terharunya....
ada pulak nak seprise-seprise kan ... tacing-tacing...

-- mama raeady tiup kek... papa & Adam nyanyi lagu hepy besday to u... tengok siapa dah ready pegang pisau nak potong kek tu hehe --

-- berebut-rebut nak potong kek dengan Adam hehe --

sambil makan-makan...
sekali lagi diseprise kan dengan laki sendiri...

-- dapat munge youuuu... awwww, tacing ahkak hehe... en ajip kata ada simbolik kat bunga tu... 3 bunga ros pink dan 3 bunga ros merah  = 33 ... sama dengan usiaku --

-- tq for the seprise and for the gift tu... kali ke-3 terharu huhuhu --

-- before balik, posing dulu kat depan kedai makan... kedai makan maple yang en Ajip cakap tu hehe ... memasing selebet jer... yelah, mana tau nak pergi sambut besday kan --

tengkiu so much papa for the suprise and gift... terharu sangat-sangat...
love Adam & papa so much much much...

notakaki : esoknya Adam bawak kek besday mama pergi rumah ibu dia... lepas tu siap cakap lagi, ni kek day a u (besday to u) mama Adam... Adam makan sorang... adoiii, anak aku.... kecik-kecik dah ada sikap kedekssss dia huhu...


12 yang komen:

:: Mrs.Eady :: said...

oh hooo best nyer!

syawalsimpsons said...

wowo touching nyer...suke3...best3 la...romantik ja en ajip..suek3...jeles mak tau...

Nad @ MamaZakwan said...

byknye serprais die dpt huhu!
moga pjg umur n murah rezki :)

Pink Lavender said...

ewahh...taching kunun...
hidung mesti dah kembang kuncop giteww..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah sangat lomantik, cantik + sedap kek tu...best2

Azhafizah[フィザ] said...

bestnye ade suprise dan munge tu..^___^

syanasaid said...

bagus btol laki ko bleh buat seprise gini kan
kalo aku sure menitis air mata

mimie.. said...

wahhhh...sangattt best lah papa adam ni wat surprise cenggitu ^_^

hepi belated befday to mama adam!! ^_~

mekchu said...

wahhh.. ajip buat seprise seprise? heibatttt.. happy belated birthday & mothers day :)

Anonymous said...

dpt adiah apa ek...?

~Aku yg menanti~

Cute Mum said...

happy besday..
semoga berbahagia selalu yer..
bestnya dapat bunga...

Nana said...

Wah gile sweet
Dpt sprise dpt bunga lg

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com