Nuffnang Gadget

May 17, 2012

Seafoof Best...


siapa setuju kalau Alycia katakan seafood kat Sabah lah yang paling best...
3 malam berturut-turut kami makan kat tempat yang sama....

notakaki : oh, cerita pasal Sabah masih belum tamat... komengaaaaaaaaaa...

8 yang komen:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

saya setuju, walaupun saya tak pernah pergi sabah...tapi selalu baca citer kat blog2 kawan2 yang pi sabah

Nad @ MamaZakwanNayli said...

alycia, cube share sket ktne yg sedap smpi 3mlm berturut2 pi makan tu..? kami pi aritu tak jumpe yg mantop, huhu!

mimie.. said...

perghhh...besau giler udang tu..
tp sygnye mimi alah dengan udang@seafo0d ni..huuu T_T

Mama Gee said...

alycia...kt mana tempat makan tu..leh suh hubby pi nnti... :)

syawalsimpsons said...

HUMANGGGAIII.....beso n cantik la pulok udang tu...

Nana said...

Stuju tp aritu ms bw ada bc komen dr org sabah sendiri
Kata nya diorg sendiri xberani makan kt philpin market sebab tahap kebersihan mmg tak terjamin

Azhafizah[フィザ] said...

setuju! walau tak pernah pg sabah tapi ade gak sedara pernah dok sana.seafood memang fresh2 kat sane kan.sebab tu sedap!

ItaComey said...

mmg best mkn kt sabah ni. even sya kt sebelah Kudat n x pernah smpai sebelah semporna / tawau lagi.bumi sabah mmg kaya dgn sumber laut..yummy

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com