Nuffnang Gadget

June 30, 2012

Ingat Kundasang, Ingat Alycia ...

 hahaha... tajuk memang tak boleh blah kan ...


sebenarnya ada idea buat tajuk macam tu bila baca komen Mekchu kat entry Dejavu Di Kinabalu tu...


kembang kempis hidung mak baca tau haha...

tapi terharu sebab sekurang-kurangnya entry Alycia pasal Kundasang tu telah membuatkan orang ramai yang  teringat kat Alycia... terima kasih u allssss ...

-- terus letak gambar kat Kundasang lagi haha --

ok, korang perasan tak banner citer Dejavu Di Kinabalu tu...


actually Alycia baru perasan yang latar belakang Gunung Kinabalu tu sama dengan Fridge Magnet Gunung Kinabalu yang Alycia beli masa cuti di Sabah...


tengok... sama tak... sayang sangat FM tu sebab 3D... nampak macam real Gunung Kinabalu... tulah pasal Alycia tepek kat ofis... 

Notakaki Alycia : memang peminat FM... kalau pergi mana-mana mesti beli... sebab bila tengok balik mesti teringat oh FM ni beli kat sana... korang minat kumpul FM?? nak tukar suka sama suka tak??



3 yang komen:

mekchu said...

tolong kidnap dan bawak aku pegi sana.... pls....

Nana said...

jom3 tuka hehe

Azhafizah Md Nor said...

baguslah ade orang ingat kan kita kan kak..maksudnya message dan kenangan akak tu orang suka dan ingat..kalau pergi mana2 mesti kene beli sourvenir yang ingatkan kita pada tmpt tu kan

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com