Nuffnang Gadget

June 29, 2012

Pemenang Alycia Bagi Ole-Ole Sabah !!


seperti yang semua tau, GA ni dah lama dah tamat.. cuma Alycia kesuntukan masa untuk memilih pemenang... tak betul-betul ada feel baru nak pilih pememang... alah, tak susah pun, guna en random ajer hehe...

Apa-apa pun tahniah kepada kesemua 23 peserta yang join ...

Senarai nama semua peserta ada kat SINI...

ok, sebelum umum pemenang, Alycia nak tunjukkan dulu hadiahnya...
jeng jeng jeng...
;
;
;
;


tu dia...
akan ada 4 pemenang...
3 pemenang akan terima 1 keychain + 1 FM Sabah...
1 pemenang akan terima 1 FM Sabah ...

dan pemenangnya adalah...

Hadiah 1 Keychain + 1 FM Sabah :




Hadiah 1 FM Sabah :


Tahniah kepada semua pemenang...
harap korang dapat emelkan details korang (nama, alamat dan no. telefon) untuk urusan penghantaran hadiah yer... emelkan ke : deqya2000@yahoo.com... kalau lambat bagi emel nanti Alycia pas hadiah kat orang lain hehe...

Buat Suraya n Syawal, tak payah bagi address lah yer...
nanti Alycia caling-caling kita jumpa boleh bagi hadiah... bertuah betul Sue ni, selalu ajer menang GA Alycia hehe...

Dan terima kasih kepada semua yang join...
Tanpa korang, tak berserilah blog Alycia ni (ceh, ayat bajet retis pulak tu hehe)...

Insya Allah, Alycia pasti akan buat GA lagi...
sebab bulan depan Alycia akan terbang dan terbang lagi.....
Phewwwwwwwwwwww....

4 yang komen:

Cempaka Kuning said...

Tahniah kpd semua pemenang.

syawalsimpsons said...

alhamdulillah..rezeki...bukan selaloo ni..

miz ruha said...

Alhamdulillah.Dah anta detail.=)

ieda said...

tahniah kepada yg menang ;)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com