Nuffnang Gadget

June 1, 2012

Polkadot Party...

 last week menghadiri besday party atas undangan Geng Merayap = Datin Sri Mona...

amboiiii, dekat kad dah siap tulis 'Lets Wear POLKADOT'....
maknanya kenalah carik baju polkadot... kelassssssssss Mona...


petang tu Alycia pergi dengan Adam jer... en Ajip ada urusan job wedding... so, kena pandai-pandai bawak diri... tak payah nak tunggu pergi dengan laki hehe...

dan mama ofkoslah berPOLKADOT petang tu... Adam pulak tak dapat carik baju polkadot, jalur-jalur jer yang ada... layannnn....

-- preparation untuk party --

-- besday kek ... kek pelangi ni, sedappppp --

-- ni mammy besday gurl yang giler glamer... nak interframe dulu ahakkk --

-- inilah besday girlnya... comeynya Leeya... siap bertutu lagi --

-- Mama & Adam... mama berskirt polkadot... Adam berkemeja jalur-jalur --

-- with mummy besday gurl --

-- cubaan Alycia mendukung besday gurl... tapi dia menangis pulak... nampak sangat ada cacing dalam perut Alycia yang sama jantina hahaha --

okay, sekian untuk harini...
entry yang ringkas tapi padat dengan gambarkan ;)


7 yang komen:

Nad @ MamaZN said...

canteknye bday girl bertutu!
nak beli 1 utk nayli la ;)

Atie.Rashid said...

comelnyeeeeeeeee besday gurl tu....

Farra Dhelina said...

salam sis..

tak pernah bertutu kan qaseh..tgok pic ni, mcm teringin pulak! ;)

zh-ena said...

comelnya berday girl

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

comey la birthday girl tu, pinky2 lagik kalo balqis ni sure suka punyer

Mama Likha said...

yup bday girl comel sgt ! haha ada cacing erk. mkn ubat cacing yer... :)

mekchu said...

aku dh menyentap ngan mon sbb tak ajak.. hahaha.. kalo dadam berpolkadot cemana pulak kan..

x sabar kan nak ada gegirl :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com