Nuffnang Gadget

June 22, 2012

Selamat Berhujung Minggu..

Pejam celik pejam celik kejap ajer dah hari Jumaat kan... Setiap kali hari Jumaat mesti smua orang happy sebab esok dah cutikan... Masa cutilah masa nak luang masa dengan insan tersayang... Masa untuk family... Masa buat aktiviti-aktiviti yang merapatkan hubungan kekeluargaan..

Alycia doakan korang happy-happy yer hujung minggu ni...

Selamat berhujung minggu smua ;)

Notakaki Alycia : gambar hujung minggu lepas, kengkonon nak teman adam tengok Madagascar 3, tapi time wayang start dia tido... Akhirnya mama & papa yang happy tengok wayang citer katun hehe..

Sent from my BlackBerry®.

4 yang komen:

Nad @ MamaZN said...

hepi wiken alycia n family :)

Mama Gee said...

nak tgk madasgascar tak tengok2...
asek tak menyempat je cik abg tu...adoii..

hepi wiken juga ya..

eB said...

dier ngantuk sgt kot? hik3

dyabunga said...

rugi lah adam tidur..sian mama n ayah dia tgk citer kartun..haha..tpi madagascar best..haha

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com