Nuffnang Gadget

June 19, 2012

Selebriti 'Hot Mama'...

Tadi masa boring-boring, baca blog Ohbulan... sekali terjumpa pulak entry pasal Selebriti Hot Mama... Alycia ni kalau sebut-sebut pasal Hot Mama sensitif sikit... maklumlah dah nama blog pun Alycia Hot Mama Wannabe kan hehe...

"Biasanya ciri-ciri seseorang yang bergelar hot mama ini boleh kita dapati dari penampilannya sendiri. Gaya mereka ini sentiasa kelihatan menarik dan cantik. Paling penting sekali pandang pasti ada yang menyangkakan mereka ini masih single...."



Tu makna Hot Mama dari kacamata blog Ohbulan...

ok jom kita tengok siapakah kini yang menjadi Selebriti Hot Mama...

Selebriti yang bergelar hot mama kini antaranya ialah Sazzy Falak, Aishah Sinclar, Dephne Iking, Dynas Mokhtar, dan Nora Danish.

-- Hot Mama Nabila Huda --

-- Hot Mama Dynas Mokhtar --

-- Hot Mama Linda Jasmin --

-- Hot Mama Nana AF --

-- Hot Mama Nora Danish --

yang ni pun Hot Mama jugak ker muahaha...
;
;
;
;
;


-- Hot Mama Alycia --

notakaki Alycia : opppss, jangan marah... sesekali berangan nak jadi Hot Mama kan haha...


8 yang komen:

:: Mrs.Eady :: said...

seksi seksa semua mama kecuali yg bwh sekali :)

Nad @ MamaZN said...

hot mama bawah skali paling comey ;)

syawalsimpsons said...

yang last sekali..mmg hot mama meletop2 tau...

Mia Liana said...

gorgeous nya... hot mama ni...

p/s: jemput tengok entri ni http://www.mialiana.com/2012/06/segmen-banner-gift-daripada-mialianacom.html

dyabunga said...

bukan akak dh hot mama ke??hhihihi

Kyra said...

apapun hot mama yang last tu lagi hot kan..

Azhafizah Md Nor said...

Mama terpaling Hot yang last sekali tu..gaya model sudah bersama dadam shumil tu.

mekchu said...

dorang tu retis.. mmg lah sentiasa hot.. lepas gmbr ko, gmbr aku pulak.. hahahaha.. baru lah sama level kan kan..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com