Nuffnang Gadget

June 25, 2012

Sudah Kering Idea...


Alycia sekarang sudah kekeringan idea nak update blog...
sebenarnya banyak benda nak tulis...
dah siap-siap rangka dalam kepala harini nak tulis apa...
tapi sampai masanya, tak tau nak tulis apa...

camne nak jadi blogger femes amos macam Red Mummy ni kan hehe...

Jeles sebenarnya tengok korang hari-hari update blog...
macam-macam cerita... maca-macam idea...

kemon Alycia...
cepat bangkit... takmo malas-malas... nanti kawan-kawan kat blog semua lari tak nak kawan heheh...
(peringatan untuk diri sendiri ni)..


3 yang komen:

syawalsimpsons said...

jom2...moh2 bangun....

Azhafizah Md Nor said...

chaiyuk chaiyuk kak..fiza pun kering idea ni.ditambah pulak dengan tak sehat.lagi takde idea.=__='

ape pun kene cari idea gak kan.

CINTA UNTUK KITA said...

nk cash / topup RM30? jom join contest!!

http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/06/contest-teka-dan-menang-by-cik-shakira.html

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com