Nuffnang Gadget

July 10, 2012

Masterchef Selebriti Malaysia...

 Alycia tak taulah kenapa Alycia suka sangat tengok Program Masterchef ni... dulu Masterchef Malaysia, lepas tu sekarang Masterchef Celebriti... memula dulu takdelah tengok setiap episod, mesti ada yang mis... tapi start dari Top 10 tu, terus melekat depan tv... bukan Alycia ajer, dengan en Ajip skali terus minat... kadang-kadang bila cakap malam ni ada Masterchef, terus en Ajip cakap tak payah kluar lah malam ni.. nak tengok masterchef... tak pun, kalau Alycia termis tengok, en Ajip tukang update kasitau siapa tersingkir hehe...


-- ni semua selebriti yang join Masterchef Selebriti Malaysia --

Alycia suka tengok program ni sebab suka tengok artis ni pandai masak... lepas tu, nak try buat macam mana dia orang masak, walaupun masak sesekali ajer kan... walaupun en Ajip cakap kat rumah kita ni hanya masak air dan rebus botol susu Adam jer hari-hari.... hahahha... #pedih sungguh ayat itu kudengar...

tak kiralah... mood tak sampai...
walaupun dah tekad lepas ni hari-hari nak masak...
takpe papa, tunggu bulan pose nanti hehe...

sekarang ni dah tinggal TOP 5...

Antara Sooo Wincci, Dato' Fadzli, Juliza Adlizan, Angah dan Farouk ...
siapa pilihan korang??

Alycia pillih antara Dato' Fadzli dan Soo Wincci...

sebab diaorang cool ...


nanti kita saksikan Final Masterchef Selebrati Malaysia yer ;)

-- nak jugak tepek lauk gulai tempoyak udang hasil tangan Chef Alycia ... sebab Mekchu kata blog pompuan mesti ada entry masak-masak hehe --


7 yang komen:

Nana said...

musti fazle menang

Nad @ MamaZN said...

tk penah tgk sbb takde astro
dato' pandai masak ek?
tak sangka angah pun pandai masak

nieda said...

Ura2 dgr dato fazli juara..,org astro dh pecah lubang..huhu.yelah rancangan ni bknnya live

Azhafizah Md Nor said...

dato fazley mesti menang ni..chaiyuk chaiyuk..sedap je tengok lauk akak tu.

Kak Izan said...

Smue orang kata dato' fazli juara.. yer kot..:)

mimie.. said...

sokong dato fazly menang jugak :)

Sidratul Muntaha said...

aku sokong Angah sbb kreatif...
tapi lagi bagus klu finale dpt tgk dia berentap dgn Fazly.
tpi Juliza terer masak woo..
siap ade buku masakan lagi.
celebriti pertama yg ade buku masakan.
the rest?!
bergantung untung nasib jugak...
ehehhee..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com