Nuffnang Gadget

July 13, 2012

Ready To Fly...

 

oh... sedar tak sedar...
dapat offer letter dari Hai-O bulan 5 yang lalu...
seminar seberang laut ke Guang Zhou...

esok Alycia akan berlepas ke sana...
dalam minggu ni sibuk duk search macam-macam kat Internet baca cerita kat sana... yelah, sebelum pergi ke tempat orang, kenalah buat kajian dulukan... nanti ada yang 'culture shock' kan hehe..

dan sedih juga sebenarnya nak meninggalkan anak kesayangan...
sebab seminar seberang laut ni dapat tiket untuk sorang...
yang si papanya tak lah sedih sangat sebab dia pagi-pagi lagi dah berlepas ke Sarawak... kita sibuk-sibuk nak fly, papa dia yang dah fly dulu kan ( tak aci )...

dan suspen sebenarnya sebab tak pernah lagi pergi jalan-jalan jauh atas tiket makan angin sorang (bukanlah sorang, by group).. cuma sorang tanpa suami dan anak di sisi ... sob sob...

malam ni nak tidur peluk Adam puas-puas sebab nanti 3 malam tak bau masham dia hukhuk...
Adam 2 harini tinggal dengan nekma dia...

kawan-kawan doakan perjalanan Alycia selamat yer... 
selamat pergi dan pulang bawak ole-ole untuk korang hehe...


Guang Zhou....
Here i came ;)


8 yang komen:

mama tisya said...

bw spare botol cz sana toilet tkde paip...main pki tisu je...slamat pegi and slamat pulang

MaMa CyDa said...

Take care yer my fren ... ^_^

mimie.. said...

waaaaaaaaaa....nak ikotttt...jauh tu... ;p

selamat pergi dan kembali ye kak...bestnye bila dpt peluang bejalan-jalan ke tmpt org ni kan :)

syawalsimpsons said...

take care alycia...moga selamat semua

Nad @ MamaZN said...

selamat pegi dan selamat kembali :)

1FM =p

mekchu said...

happy for you fren.. shopping byk2

Azhafizah Md Nor said...

seronoknya dapat jalan jauh..take care kak.have a safely journey..^_^

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

besstttnyer..

bon voyage babe!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com