Nuffnang Gadget

July 13, 2012

What Happen??? Tolong tolong...

tetiba harini bukak blog tengok gambar smuda dah jadi hitam legam huhu...
lah, apsal pulak gambar bole ilang ni....



help me.... help me....
siapa yang ada solution macam mana nak kembalikan balik gambar tu...
bukan 1 entry, banyak enty pulak tu huhu...

notakaki Alycia : ponek lah acik nak letak gambar balikkkk ni huhu...


p/s : tadi try godek-godek entry yang ilang gambar, try update balik baru gambar kluar balik.. fuhhh, lega... ke ada cara lain yg lebih MUDAH DAN PANTAS hehe...


7 yang komen:

dyabunga said...

cuba akak tanya bicara mak dara..dulu dia pun kena mcm tu..huhuh

syawalsimpsons said...

sue penah jadi gini....sue punyer blog guna akaun GMAIL...bila bukan akaun gmail, gmail ada simpan koleksi gambo dlm blog...aritu sue delete gambo dlm akaun gmail...pastu terus....entry yg lama2 semua selamat sudah jadi gitu...

Azhafizah Md Nor said...

mungkin akak ade delete gambar dalam akaun web google album akak..kalau dah remove dia akan jadi camni kak

MaMa CyDa said...

ehmm ... so far dr pc aku tgk gambo ko tak ilang pun. cube ko try clearkan cache or segala cookies dlm browser ko tuh...

smlm aku pasan gak, kalo aku view dr tab mmg ader certain gambo2 ko jadik camtuh ... nnt aku try carikkan solution yer since hari nih aku mmg tgh free sgt2 takde keje hahahahah ^_^

mekchu said...

haaaaa.. nasib pantas ambek tindakan..

sueshe said...

sy pon jadi camni..camne alycia buat eh??smpai skang sy xde solution lorr..penat nak upload blk gambo yg ilang tuh...

Outbound di malang said...

salam kenal ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya! terimakasih ...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com