Nuffnang Gadget

August 29, 2012

Blog Pun Nak Beraya Jugak....

korang perasan tak apa yang lain kat blog Alycia ni.... 
ceteka... ceteka... 

walaupun harini dah masuk 11 Syawal, tapi blog pun nak beraya jugakkan...
harini baru dapat upload header hari raya....
jeng jeng jeng....
;
;
;
;
;



tengkiu so much kat member blog = eB a.k.a Ten Little Fingers yang tolong designkan...
sap sap soi jer dia siapkan ... 
semalam Alycia order, harini dah siap dah bole gantung kat blog...
untung ada member-member yang kreatip ni...
Acik ni tak kreatip, keras tangan hehe...

So, header raya ni akan tergantung sepanjang Syawal...
nak ambik mood raya....
Insya Allah, raya tahun depan gantung balik hehe....


11 yang komen:

syawalsimpsons said...

alahai sweetnyer header...cantik tu...menyerlah je

Mama Gee said...

cantik header tu...
selamat hr raya alcyia..
maaf zahir batin ya..

eB said...

wah dh anek yer... tenkiu kembali :)

AYuNG said...

cnteeekkk =)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

sweet kan ..kenan gak nk suh eB designkan tp tunggu bby k kuar dulu nk gantung header berlima pulak

nini said...

chantek la header akak....selamat hari raya...=D

SURIA AMANDA said...

cantik...nak buat jugak..tp sapa yang nak buatkan...

~umi~ said...

Selamat Hari Raya Alycia n blog Alycia (sbb blog pun beraya kan, kena wish jugak ;p)

man said...

selamat hari raya..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

mekchu said...

aku ni.. kad raya pun dibantainya buat header.. dah la tak sama size.. lantak.. hahahaha..

Nad @ MamaZN said...

cantek la alycia! :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com