Nuffnang Gadget

August 7, 2012

Gajet Baru Itu Adalah...

ok, untuk gajet baru minggu lepas... 
mesti nak tau apa jawapan sebenarnya kan... sebelum jawapan kenalah tau Alycia tanya apa kan...

Soalannya :
Model kamera apa?? Besar sikit dari kompak, kecik sikit dari DSLR ...

kalau ikutkan ramai yang jawab betul model Canon (sebab kat tali dan kamera pun dah terang-terang nampak kan hehe) , tapi tu tak cukup... nak betul-betul nama model ...

Jawapannya :

Canon Powershot G12 ..


jom kita tengok siapa yang kena ???

seorang yang paling pantas dan tepat ...


ya Mama Rifqy jawab dengan pantas dan tepat sekali ...

tahniah untuk Mama Rifqy kerana berjaya menjawab dengan tepat dan pantas...
oh ya, Alycia akan bagi ole-ole Guang Zhou pada Mama Rifqy ...

tengkiu jugak pada semua yang cuba jawab... walaupun ada yang sipi-sipi ajer lagi nak tepat... 
Insya Allah, ole-ole tu ada lagi...
tunggu Alycia buat GA khas Guang Zhou okeh ;)

Mama Rifqy,
emelkan details (nama, no telefon dan alamat) ke deqya2000@yahoo.com. sms pun bole, no telefon Alycia ada di mana-mana dalam blog ni hehe...

-- see, sangat praktikal dan ringan untuk di bawa ke mana-mana okeh... lagipun, nak jugak gantung kat leher feling-feling pelancong hehe --


5 yang komen:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

i x teka pun b sbb x tau kekkee tahniah pada yg tepat jawab tu ...
cumel gadget baru u ..

syawalsimpsons said...

tahniah yang menang

mummy_ayu said...

wah..makin seronok la posing2 pas nie..best best!!

Alin Marlini said...

tahniah...

Nana said...

nk kena carik juga la kamera kecik satu
letih bawa gedabak ni kan
kadang mls nk bawa berat

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com