Nuffnang Gadget

August 13, 2012

Salam Perantauan dari Alycia ....


"Alycia ingin mengucapkan Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin kepada kaum keluarga di Negeri Sembilan, sahabat handai yang mengenali diri ini. Tidak lupa juga istimewa buat suami en Ajip dan anakanda Adam Zikry... maaf, tahun ni mama terpaksa beraya di Shenzen... best sangat duduk kat sini sampai tak nak balik ... tidak lupa juga buat pembaca setia blog Hot Mama Wannabe !! ..."

hahaha... ok tak ucapan macam ni... rasa-rasa kalau hantar kat surat khabar, konfem dia orang terima kan hehe...

tahun lepas salam Perantauan dari New Zealand...
tahun ni dari Shenzen, China pulak...
tunggu tahun depan yer ;)


4 yang komen:

Cikbintang said...

Bestnye Sis brjalan2 luar negara..
sis slalo amek agent ke atau pegi sdri??

mummy_ayu said...

wah..nie nak feeling2 mcm Amy mama Tisya gak nie..he he he

SURIA AMANDA said...

wah...feeling2 perantau ni memang merantau ke?

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

kekkeke.. jauh raya taun ni b ...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com