Nuffnang Gadget

August 15, 2012

Segmen Menu Wajib Time Puasa !!

--- STICKY POST ---

-- Segmen ini masih dibuka sehingga 15 Ogos 2012, jam 3.00 pm. Siapa nak join sempat lagi ni --


oh, bulan puasa ni mesti yang lemau ... kering idea nak buat entry apa kan...
apa kata, jom join "Segmen Menu Wajib Time Puasa" by Blog Hotmama Wannabe !! ni ...

Caranya mudah ajer :

1. Buat 1 entry di blog korang

2. Tampal banner di atas

3. Ceritakan serba-sedikit apa menu wajib korang di bulan puasa ... kalau ada resepi tu, nak share resepi pun boleh... kalau nak letak gambar pun boleh... ikut suka korang la...

3. then, tinggalkan url blog korang kat komen entry ni ...

ni bukan GA yer... ni ssegmen suka-suka nak memeriahkan dunia blog...
mana tau nanti boleh dapat idea nak sediakan juadah time berbuka puasakan...

jom ramai-ramai join ...

Insya Allah, kalau penyertaan menggalakkan, maybe akan ada 'cenderahati ekslusif' dari Guang Zhou bagi sesiapa yang join ...

cepat-cepat...

Alycia akan tutup penyertaan bila-bila masa Alycia suka hehe....

ok, ni Menu Wajib Alycia time puasa :


~ Gulai Puyuh Salai Ala Pilah ~

"ceritanya sejak lepas kahwin dengan en Ajip, tetiap kali bulan puasa mesti en Ajip suruh masak gulai pekat-pekat macam mak dia masak... gulai pekat style Pilah... memang menu wajib ni... harini pun dah plan nak masak ... terbaik wokkk hehe "


10 yang komen:

AYuNG said...

pergh...gulai lomak...terliur...ehhe =)

zh-ena said...

perghhhh terbaik...
ok ena try buat eheh

etiey.com said...

huh... memang terbaek!!! wlpn org kelantan, tp ai suka dengan masak lemak cili api. sbb suami ai susur galurnya minang! dia pulak yg tak reti makan makanan kelantan sgt :)

syawalsimpsons said...

sedapnyer alycia...

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

siap GA ... sedapnya gulai lemak tu perghhhh ..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Alycia...burung puyuh payah nk cari kat sini..nampak sedap ngan kuahnya yg pekat tuh!

Klu berminat ngan pemanggang ajaib tu...colling2 la k.atie ya :D

mama rifQy said...

nak try join gak laaa....

mekchu said...

tingggg (sambil petik jari)
Aku dah ada menu wajib kitorang.. apa lagi kalo bukan cekodok cicah sardin :)

mama tisya said...

dapnye gulai puyuh salai...

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

B .. i join hehehhe

http://giler-contest.blogspot.com/2012/08/segmen-menu-wajib-time-puasa.html

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com