Nuffnang Gadget

September 21, 2012

Guang Zhou : Hari Ke-2 ...

okay harini Alycia sambung kisah percutian ke Guang Zhou...
memang seronok bila berjalan dengan geng-geng bisnes partner ni...
sebab bangun-bangun ajer mesti takde ingat lain...
shoping shoping shoping...

siapa yang tertinggal kisah percutian ni boleh rujuk Travelog Alycia di sebelah kanan ruangang blog ni ...


Guang Zhou keadaannya sama macam kalau kita biasa pergi ke Sabah...
5.00 pagi dah Subuh...biasanya sebelum Subuh tu mesti ada morning call dari pihak hotel...
so, takdelah nak terlajak Subuh kan kan...

-- posing dulu sebagai terapi di pagi hari... ni group kami 4 orang di bawah leader DDM SHikin (yang no.2 dari kiri tu) --

lepas sarapan pagi, meneruskan aturcara untuk hari ke-2 iaitu Guang Zhou City Tour ...
di sini ada International Finance Mansion, Opera Theatre, Guang Zhou Museum, Guangzhou Library, Guangzhou Stadium dan Guang Zhou Tower....

Tema hari ke-2 adalah PINK !!

-- ni Alycia berlatarbelakangkan Guangzhou Tower ... kalau malam lagi cantik tower ni --

-- wah, konon-konon nak ambil gambar ala-ala futuristik... ni bersama my leader Kak Shikin... Kak Shikin nu banyak sangat bantu Alycia dalam bisnes ni --

-- Ni Alycia berlatarbelakangkang Guangzhou Library kalau tak silap --

-- bersama roomate Faezah dari Kelantan... tak pernah jumpa sebelum ni, setakat hai-hai di FB ajer... kat sini baru bertentang mata --

-- very loving couple ... Kak Shikin and her husben Abg Mir --

-- ni ladies team ... all look so sweet in pink --

-- and man team .. oh, look so ohsem kan hehe --

-- last picca kat sini --

actually banyak sangat gambar, tapi ambil ajerlah mana yang rasa-rasa sesuai...
kang korang muntah hijau pulak tengok gambar kang hehe....

ok, pasni aktivit seterusnya adalah shoping...
yezzaaaaaa, i like ;)


2 yang komen:

Sidratul Muntaha said...

pergi holiday mgm best..
ehehe
semoga bisnes alycia pun bertmabah maju jaya
insyaa Allah

mekchu said...

kali ni aku setuju dgn ko.. mengikut tema :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com