Nuffnang Gadget

September 28, 2012

Header Baru Lagi ...

Korang perasan ke tidak...
ke buat-buat tak perasan header baru ni...

Kali ni masih menempah dari orang yang sama iaitu eB Ten Little Fingers...
sebab puas hati sangat-sangat dengan design header hari raya dulu ...
lagipun servis eB memang mantopppp...
sekejap hantar sekejap dah siap... phewww salute beb...

dan design eB memang menepati citarasa Alycia...
kali ni nak design header personal blog sekali dengan bisnes...
Ala-ala bisneswoman gitew... 
tetapi masih mengekalkan Adam Zikry sebagai secretary kecik mamanya hehe...

dan inilah hasilnya....
;
;
;
;



ok ke tak kawan-kawan...
any komen?? 
maybe akan tempah header lagi dengan eB...

nak kumpul banyak-banyak header sampai 12... 
lepas tu bole rotate sebulan sekali kan hehe... 


3 yang komen:

Zarena Heeney said...

cantik sgt

SURIA AMANDA said...

sgt cantik...nak buat tp x reti..huhu

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

header pun berbau bisnes hehehhe ..
cantik sweet je

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com