Nuffnang Gadget

September 30, 2012

Kawan-kawan... Nak MINTAK TOLONG...

-- Entry melekat sampai 30 September 2012 --

Salam kawan-kawan...
harini nak mintak tolong bole...
tetiba terjoin pulak satu contest yang kena LIKE-LIKE ni hehe...
Contest Georgeos Baju Raya With Matase Sutera...

Caranya :

1. LIKE Page Matase Sutera kat SINI --- > 

2. klik pada LINK gambar di bawah kat SINI ---> 


3. dan klik LIKE .... LIKE okeh...

oh, susah jugak sebenarnya nak join contest like-like ni kan...
takpelah, harap-harap ada rezeki dapat baju Matase Sutera FREE hehe...

tu yang letak picca bersama suami dan anak agar lebih afdal dan diberkati hehe...

tengkiu in advance kat korang...
sayang korang ketat-ketat ... haha #tetiba ;)

4 yang komen:

mekchu said...

awal2 dah LIKE sbb baju tu ada history kan :)

harap2 ada rezeki ko.. sbb thn ni aku tarik diri.. hihihi

Nad @ MamaZN said...

dh like jugak
gud lux! :)

Alin Marlini said...

dah like. smg berjaya

Marsita yahya said...

Salam...tak ada masalah like bukan susah sgt...nanti jap g akak like
http://my-mintroom.blogspot.com/

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com