Nuffnang Gadget

September 4, 2012

Kunjungan Blogger Di Hari Raya...

raya tak abis lagi...
so, kena abiskan entry raya dulu...
baru citer pasal cuti-cuti kat Guang Zhou tu Alycia sambung balik yer...
ni pun terpaksa juga pos entry ni sebab blogger tu dah bising-bising tanya mana gambar dia haha...
sajer je kasi dia stressss kan kan...

Raya ke-3 Alycia di kampung mertua di Kuala Pilah, Negeri Sembilan...
tetiba dapat bbm dari rakan blogger kata nak raya datang rumah mertua...

kebetulan kami ni sama-sama menantu sekampung (eh, tak lah sekampung tapi dalam area Kuala Pilah lah jugak).... memang tetiap tahun pun wish selamat hari raya mesti tak lupa tinggalkan pesan suruh datang beraya di Kuala Pilah...

-- ni Adam dan anak blogger tu... anak-anak zaman sekarang beraya kan... bukan nak main sama-sama... sibuk melayan gajet memasing... kalau tengok anak dan tengok perut mama dia mesti dah dapat teka sapa kan --

ce teka sapa blogger tu...

ce teka sapa....

;
;
;
;

-- blogger tu tak lain dan tak bukan adalah Mekchu --

-- ni gambar sama-sama --

sebelum ni Mekchu dah post dah gambar ni kat entry blog dia...

katanya kalau berposing dengan Alycia kena bongkok sikit...
almaklum lah i ni comeyyyyy kan hehe...

tengkiu so much Mekchu sudi datang ke teratak mak mertua Alycia....
memang kuat chemistry dengan Mekchu ni...
sebenarnya tempat keje Mekchu di Seremban tu adalah tempat keje Alycia sebelum Alycia pindah Putrajaya... Alycia keluar, Mekchu masuk... camtulah citernya... tapi kami tak pernah berjumpa pun kat Seremban... blog lah yang menemukan kami...

tak sangka pulak mertua kami setompek yo kato oghang noghoghi...


4 yang komen:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

b u bila nk ada perut cam mek chu tu hehehhe gurau je ....

yelah anak2 zaman skang beraya ngadap gadget je nk pi beraya cam kita dulu non ado ...

Nad @ MamaZN said...

dh agak dah..mesti mekchu, hehe

syawalsimpsons said...

dah agak dah...bila nak gebang sama mekchu ni..adoi.....

mekchu said...

hahaha... cissss tgk perut dah boleh kenal siapa..

sementara ada kesempatan, boleh la dtg beraya rumah kawan2.. tak dpt rumah sendiri rumah mertua pun layan..

bila nak datang melang pulak?

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com