Nuffnang Gadget

September 13, 2012

Raya Kat Ofis Pulak...

Jumaat lepas ofis Alycia anjurkan jamuan hari raya...
memang kebanyakan ofis buat jamuan hari rayakan Jumaat lepas...
yelah, memang cantiklah harinya hari Jumaat... 
yang lelaki takde alasan kalau di suruh berbaju Melayu... kalau hari lain ada jer alasan...

dan seperti biasa menu utama wajiblah di order...
dan menu yang kecik-kecik masing-masing pakat bawak sorang sikit...

tema raya tahun ni = Warna Warni Aidilfitri...
ha, warna-warnilah sangat hehe... jom kita layan gambar....

-- ofkoslah gambar pertama mesti gambar tuan blog dulu... tahun ni tuan blog bertema biru, kasut mengelip-ngelip dari jauh dah nampak haha --

pastu kita layan menu pulak ...

menu utama adalah nasi impit dan rendang, lemang, satay dan kuah kacang, laksa penang, nasi dagang, kuah lodeh dan nasi impit....

pastu side dish ada kuih-muih, rojak buah, buah-buahan, kuih raya...

-- ni kek sempena hari raya dan hari lahir kakitangan --

-- ni cheese kek member ofis yang buat... memang dia ambik order cheese kek ni... nak order bole roger-roger Alycia --

-- kuih kuih raya.... kalau tak bawak kat ofis nanti kat rumah tak habis kan, baik bawak... komfem habis haha --

-- rendang ayam yang sedap sangat-sangat --

pastu kita layan picca warna-warni Aidilfitri pulak...

-- bila geng anak-anak dara posing, mesti mak dara nak nyelit jugak hehe --

-- ni pun geng anak-anak dara lagi posing... mak tetap nyelit jugakkk hehe... terserlah ketembaman di situ huhu --

-- okeh yang ni dengan mak dara, tapi belum mak lagi... honeymoon lagi Suhana ni, member ofis lain --

-- okey, gambar ramai-ramai pulak... ni campur-campur ada staff ofis, ada x-staff ofis... walaupun dah ex-staff, kami tetap jemput datang sebab hubungan silaturrahim tu masih erat --

okeh, tu ajer kot gambar...
banyak lagi, tapi Alycia pun pengsan nak tengok banyak sangat hehe...
korang kat opis dah jamuan raya ke... minggu ni minggu last...
mesti pulun jamuan betul-betul kan ...


9 yang komen:

JaSSNaNi said...

wow.. ramai kat ofis.. tu yang seronok dan meriah sangat2 bila raya kan.. ::) cheese kek tu sangat2 rich of cheese.. i likee...

Nad @ MamaZN said...

meriah..! cantek alycia berseri2 :)

:: Mrs.Eady :: said...

meriahhh!

MRS. K said...

ciskek berapa rm cam tu yang?

mekchu said...

dlm gmbr tak nmpk mengerlip sgt.. tp aku percaya mmg berkilauan.. nmpk kasut je yg bergerak.. hihihihihi..

ehh ehhh.. aku lom update cerita raya opis laaa.. adoihh malas nyee..

Alin Marlini said...

Cantik baju + tudung+ orang + opis..kemas jek. Kalau opis kak alin...macam bilik store dah..hehehe

syawalsimpsons said...

mmg warna warni kan...

Anonymous said...

adoiii malunya..booolatnya muka ku..

Nur-nba said...

Banyaknya menu sedap2.. Cheese cake tu menggoda.. :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com