Nuffnang Gadget

September 7, 2012

Sambutan Hari Lahir Wan Adam Kat Kampung...

kan dah cakap lepas melayan Adam kat rumah Opah Upin Ipin...
terus kami berdesup balik ke Kuala Pilah...
sebabnya malam tu adalah sambutan hari lahir Wan Adam (MIL Alycia)...
buat besar-besaran kat kampung...
kelasssssss mak ... sebenarnya besday Wan Adam 2 September...
tapi dah alang-alang buat jamuan hari raya kat rumah Pak Uda (tuan rumah) tu...
sambut skali besday Wan Adam dan Pak Uda (besday Pak Uda 31 Ogos)...

maleh botol acik nak citor pepanjang ni...
ekau layan gambar ajolah yo hehe...

-- siap ada slide lagi tu ... kelas --

-- ghamainya orang macam kenduri kahwin dah ghaso ehh --

-- ni apa kes pulak ni... ce tengok, Adam mengekor ajer mana mama pergi --

-- picca dengan Adam... senang kan, tudung pakai siang boleh pakai ke malam... 2 in 1 hehe --

-- papa terbaring keletihan... baru balik dari job wedding kat Melaka --

-- kek besday ... nama wan Adam tu Napsiah... selamat hari lahir mak --

-- harus berposing dengan besday girl a.k.a Wan Adam... Wan Adam yang tengah baju merah... dari kanan tu kakak ipar, then abang ipar, mak mertua Alycia, anak buah, dan sebelah Alycia tu biras --

-- Alycia dan biras Alycia ... tengok Adam, mood tak baik lah tu.. nak berdukung... nak patah pinggang mama Adam oiiiii --

-- lepas makan-makan, sambil lepak-lepak, sambil layang karaoke, sambil layan bunga api --

lepas tu terus pulang ke rumah...
dah tak sabar nak tido ...

harini punya travel...
Putrajaya - Shah Alam - Putrajaya - Dengkil - Kuala Pilah...
phewwwwwww... super makkk ;)


6 yang komen:

syawalsimpsons said...

betoi2 travel tu...jauh perjalanan tu...sue mlm ni keramat sajo....esok baru ke sana sini...kikiki..sampai ahad...

Che Rosliza Che mat said...

meriahnya...lama tak singgah sini...

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh...meriah!

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

wahh sakan tu makan ..huhuhu mood jelws makan food org pantang rugi raya kali ni kena kurantin kat umah 44hari hahhaha ...adam nak berdukung tanda2 nk beradik kot kekkeke

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Alycia.Apa kabar?Lama k.atie xsinggah gak kat sini.
Sealmat ulangtahun kpd MIL Alycia..semoga pjg usia..Aminnn

Azhafizah Md Nor said...

meriahnyaa..grand celeb birthday ni..semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia..aminn

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com