Nuffnang Gadget

October 23, 2012

Bercanda di Desa Water Park...

ini aktiviti kami weekend lepas...
pagi-pagi lagi papa Adam dah dok bising cakap jom kita pergi mandi kolam...
Adam dah dengar, apa lagi.... yeyyyyyyyyyyyyyyyy...
mama no komen... i follow ;)

pukul 11.00 pagi kami dah terpacak kat parking Desa Water Park...


-- dah ready pakai baju dari rumah... sekarang suka sangat tawww kalau ambik gambar, buat-buat tak pandang kamera... kandid la konon kan hehe --

bila masuk jer kat dalam, Adam nampak air...
nampak slider tu... langsung tak sabar nak mandi...

tapi pelampung tak pam lagi...

-- nasib ada tukang pam kan pelampung hehe --

-- bersuka ria di dalam air...habis segala bola dia nak bawak --

-- ni ala-ala model majalah mangga... tapi tak cekci lah Adam hehe --

-- swimming sut ni baru beli... slalu pakai yang terus ajer... reason Adam suruh beli baru sebab nak sama lengan panjang macam papa... adoiiii --

lepas puas mandi manda di kolam...
lepas puas naik turun tangga main gelonsor, terus kami ke tempat wave pulak...
sebab di wave tu ada time kan... tepat 12.30 tengah hari pulak tu...
adoiiii, hitam acik...

-- see, ramai orang time wave ni berombak.... Adam yang lari-lari sebab takut ombak --

mana mama... mama tak mandi ker...

-- mandi jugak... tapi sekejap-sekejap... sebab malas nak berpanas-panas... mama kan puteri lilin kan --

lepas penat mandi-manda...
terus menonton wayang pulak...
sempat lagi tengok "Aku Terima Nikahnya..."

nasib citer tu tacing dan feeling...
so, takdelah alasan nak tido hehe...

ok, itu ajer cerita weekend kami...
tq for reading....
eh, apa aktiviti korang pulak...


2 yang komen:

Nad @ MamaZN said...

Sonoknye mandi kolam ;) kitorg p ikea.

Lynn Hamzah said...

syoknya bawa adam ke water park...comfirm adam happy kan...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com