Nuffnang Gadget

October 2, 2012

Bila Anak Ikut Jejak Papa...

ni aktiviti weekend kami...
memang takde plan apa-apa...
en Ajip ajak pergi ke wedding ofismate dia kat Bandar Ehsan, Kepong...

dah alang-alang masuk ke area KL, kenalah carik tempat untuk berjimba-jimba...
en Ajip kata nak spent time dengan anak bini...
melayan anak bini berjalan-jalan...
cadangan tempat terpulang kat mama...

dan terus-terus mamanya terbayang rupa Mid Valley hehe...

bila sampai kat Mid valley memang takde arah tujuan...
sajer menghabiskan masa window shoping...
masa layan window shoping kat kedai Adidas boleh pulak Adam kata...
"Adam nak beli shoes macam papa tu..."
"sama macam papa...."

maksudnya shoes macam papa tu shoes Adidas lah...
papanya kan peminat tegar kasut Adidas...
mana tak tumpah kuah kat nasi kan...
bapak borek, anak rintik...

-- ni sandal Mickey Mouse Adam yang beli masa raya dulu... sandal ni pun nak Adidas jugak... lepas dah nampak kasut baru, terus tak nak pakai sandal dah --

-- tadaaaaaaaa... dah bergaya dengan kasut baru --

kasi zoom up sikit kasut Adam...
;
;
;

-- ha, ambik kau... oren lagi, dari jauh dah nampak ... ni sebab nak sangat tu sebab ada gambar Mc Queen... bila tengah snap ni tetiba salesgirl tu kata kak kat sini tak boleh ambik gambar... opsss, sorry --

mama dan papa shoping apa pulak??

;
;
;

-- mama dan papa dapat shoping seluar jean Levi's pun jadilah... kebetulan masa tu ada less 50%... memang wajib rembat 1 sorang --

ok, tulah aktiviti weekend kami...
korang buat aktiviti apa pulak...

esoknya Papa kena jadi Mr Mama kat rumah sebab mamanya sibuk dengan sesi photoshoot pulak hehe...


4 yang komen:

Zarena Heeney said...

kami duk umah jea

Nad @ MamaZN said...

Wahwah...dlm saje window shopping dpt jugak habuannye tu..berbaloi ;)

Alycia said...

zarena :
lepak2 kt rmh pun syok gak kan ;)

nad :
adam lah yg berbaloi.. dpt kasut lg baru hehe.. mama & papa biasa jer ;)

mekchu said...

bagus dadam pilih oren.. suke...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com