Nuffnang Gadget

October 29, 2012

Celebrate Besday Nekma...

Alhamdulilah... 
20 Oktober yang lalu genaplah usia mama Alycia atau lebih mesra kami panggil Nekma...
 besday yang ke-56 tahun... 
Alhamdulilah, semoga Allah panjangkan usia Nekma...

planning asal nak sama-sama sambut besday Nekma dengan adik-adik yang lain, 
tapi memasing ada hal.. 
so, kami plan sambut besday dengan family kecik kami jer...

dan as usual tempat feveret kami di Chop &Steak, Serdang...
lagi pun Nekma kata dah lama tak makan chicken chop...

-- kek kecik untuk Nekma... as usual Adam yang rekues nak duduk sebelah Nekma nak tiup lilin sama Nekma --

-- ceh ceh ceh... Adam suapkan kek untuk Nekma --

-- pastu siap cakap Adam kiss Nekma, mama ambik gambar Adam yer hehe --

-- gambar sama-sama dengan Nekma --

-- mama pulak nak posing sama dengan Nekma... tengok tangan sape tu yang tak bagi mama ambik gambar --

-- lastly ofkos gambar si hero kecik --

love u so much mama...
sebab besarkan kakyong dan adik-adik...
sekarang ni kakyong dah jadi mama pulak...
so, kakyong dapat rasa macam mana mama dan arwah ayah membesarkan kami adik-beradik...

Notakaki Alycia : tanggal 20 Oktober jugak adalah sama dengan pemergian arwah ayah mertua ke Rahmatullah... tahun ni dah 3 tahun arwah meninggalkan kami... Al-Fatihah...


1 yang komen:

SURIA AMANDA said...

alycia ngan mama memang serupa la..saling x tumpah...sama..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com