Nuffnang Gadget

October 12, 2012

Pemenangnya Adalah...

Sempena mengambil keberkatan di pagi Jumaat...
Alycia nak umumkan pemenang bagi Giveaway Nak Ole-Ole GuangZhou !!...

list peserta boleh check kat SINI...
ada 26 orang semuanya...

dan kinilah masa nak umum PEMENANG ...

Pertama :


3. JaSSNaNi

Kedua :


17. Mama Mya

Ketiga :


15. Dianaa

Keempat :


21. hasmiza abas


Semua dah tau pemenang akan dapat hadiah FM Guangzhou...
Kepada yang berjaya tahniah... rezeki anda..
Yang tak berjaya jangan sedih ok...

Kepada keempat-empat pemenang, sila tinggalkan details (nama, no. telefon dan alamat) ke alamat emel Alycia deqya2000@yahoo.com... ASAP okeh, nanti Alycia boleh pos sekali semua ...

Insya Allah, nanti bulan 11 Alycia akan pergi Cuti-cuti Malaysia...
pasti ada ole-ole untuk anda...
yang penting, selalulah jenguk-jenguk ke blog Alycia ni...

sebab tanpa korang, tak meriah blog Alycia kan ;)
terima kasih sekali lagi dan lagi...


11 yang komen:

Mama Mya said...

Kak jasnani!!!!!Kita menang!!!
Yaeaahhh!!! seronok sgt!!!!

JaSSNaNi said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa >>> jerit kuat2 kat tinga alycia <<<
hepi sangattttttttttttt... berkat mam buyong di pagi jumaat... terima kasihhhhhhhhhhhhhhh.. muahhhhhhhhhsssss... :)

hasmiza said...

kite pn menang jugak...trimas kak :)

Karisma Izzah said...

nama me sebelah je dengan JaSSNani... Tahniah kepada semua pemenang...

Nad @ MamaZN said...

congrats pd sume pemenang! :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

tahniah tuk kesemua pemenang!

cHeRyNa PiReS said...

wahhh..tahniah! bestnya dapat ole2 guangzhou!

mekchu said...

nak bercuti lagi?? waaaa jgn lupa kan aku tau masa tu.. kena kuarantin katanyaaa....

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah kepada mereka yang bertuah..terlepas nak join.busy sangat =__='

Alin Marlini said...

tahniah semua...

kakngah said...

tahniah pd yg menang..
no. 1 mmg jarang ada luck hihihi!!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com