Nuffnang Gadget

October 2, 2012

Promote Laki Jap...

 oh, dah lama tak promote laki sendiri...

bini buat bisnes Premium Beautiful...
laki buat Bisnes Freelance Photogrpher...
Bisnes family namanya hehe...

so, sesiapa yang berminat nak carik photogh untuk event like besday party, wedding, bertunang, pre-wedding, post wedding, family potrait (outdoor or studio) bolehlah hubungi en Ajip...

sms / call : 012-9706747 (Ajip)
emel : ajip_thecrew@yahoo.com

harga boleh runding...
kalau kata member Alycia boleh bagi harga kengkawan punya...

ni Alycia tempek gambar Post Wedding Farisya & Amir yang en Ajip shoot last week...

Tema : Vintage




All pictures are copyright to Ajip Photofolio (c)


5 yang komen:

SURIA AMANDA said...

WAH...BOLEH MASYUK MCM NI...THANKS FOR THE INFO..I AMIK DETAIL YER..

Alycia said...

boleh ajer dear ;)

zh-ena said...

wah mmg cantik.....
klu nak order popia sayur atau kuih muih yg lain utk hantar ke Putraja blh jea tapi kena order yg banyak la :D

♥nurul♥ said...

wah comelnya gmbr hehe

mekchu said...

taktikkkk... semua props tu ajip punya ke? hebattt..

aku nak booking ps newborn..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com