Nuffnang Gadget

October 16, 2012

Selepas Guang Zhou, pasal Kota Kinabalu balik...

Assalamualaikum...
dah beberapa hari tak update blog, harini baru nak update balik...

oh ya, cerita pasal percutian ke GuangZhou - Shenzen dah pun habis...
pemenang Giveaway : Nak Ole-Ole Guangzhou pun dah ada..

so, lepas ni Alycia akan sambung kisah percutian ke Kota Kinabalu balik...
dah lama dah pergi sebenarnya... bulan April haritu...
pastu haritu stop sekejap sebab gambar tak transfer lagi dari kamera en Ajip.. pastu terus lupa...

malam tadi bila tengok kat lapotop en Ajip baru tingat balik ...
sayang sebenarnya bila pergi jauh-jauh tak share kat sini ...

yang pasti kali ni lebih enjoy, cemas dan mendebarkan...

-- kisah kami menyelusuri sungai untuk melihat hutan paya bakau --

-- kisah kami melihat kehidupan kaum Bajau --

-- kisah kami melihat buaya di Sabah dengan lebih dekat --

-- kisah kami enjoy menyaksikan tarian kebudayaan Sabah --


kalau korang teringin nak tau lebih lanjut cerita-cerita travelog kami sebelum ni...
mana tau ada plan nak pergi ke Kota Kinabalu...
carik-carik di ruangan Travelog Alycia...


Notakaki Alycia : harap-harap lepas ni Air Asia offer kami untuk program Destinasi Cinta musim ke-2 di Astro ahakkkk ...

4 yang komen:

♥nurul♥ said...

hehe dah penah pgi tmpt2 tu.akak mmg sllu bcuti ke sbh ke?

Karisma Izzah said...

wah...sabah... me pun akan g dalam bulan 11 untuk bercuti dan melawat ipar..

Lynn Hamzah said...

glamour la alycia kalau dapat offer dari air asia tu...hehehehe...

SURIA AMANDA said...

wishlist tahun depan ke Sabah...harap2 allah permudahkan...amin...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com