Nuffnang Gadget

November 1, 2012

Aktiviti Time Raya Haji...

 kalau raya haji dah sah-sahlah aktiviti kat rumah lepas sembahyang raya, berkumpul sambil makan-makan... posing-posing dengan family... 
 lepas tu ziarah kubur, lepas tu balik makan lagi dan makan... lepas tu tido... 
TERBAIK aktiviti menternak lemak kan...

tetiba pulak dapat idea nak ziarah rumah Wan en Ajip di Seremban...
lepas tu nak makan steamboat ramai-ramai...
dari Kuala Pilah ke Seremban semata-mata nak makan steamboat ngkau...
memang tak berbaloi...

tetiba pulak dapat idea dah kumpul ramai-ramai tu kita buat aktiviti family...
;
;
;
;


-- tadaaaaaaaaaa.. bermain bowling @ Jusco, Seremban 2 --

iyahhhhhhhhhhh... jom lah layan gambar jer ...

-- Adam dengan wan & maklong... happy sebenarnya nak main bowling... eh, Adam pandai ke main bowling --

-- masing-masing tengah merangka strategi nak menang --

-- Adam nak pegang bola mama... dia tak tau bola tu pun mama tak larat angkat --

-- mama & papa nak feeling-feeling loving kapel gitew hahaha... nyampahhh --

-- korang rasa-rasa kalau style balingan camtu strike ke masuk longkang haha ... gaya jer lebih tu --

-- orang besar sibuk main bowling, Adam tukang tunggu bola naik kat atas --

lepas penat main bowling, terus makan steamboat kat Johny's ...
kena pulak beratur tunggu turn... adoiii...
tapi takpelah, janji happykan dapat habiskan masa dengan family...

korang buat aktiviti apa pulak masa raya haji haritu...


5 yang komen:

DAIRI FARISHA said...

banyaknye aktiviti :) hilang tension kan

Nad @ MamaZN said...

bestnye main ramai2 gitu
Mengeratkan silaturrahim =)
Kitorg ramai2 p makan dominos =)

Lynn Hamzah said...

wah siap gie main bowling ek raya hari tu...kitorang satu keluarga pun ada gak aktiviti...nantikan entry terbaru lynn...

kampung hubby lynn kat Felcra Lakai...diorang gie Juasseh sebab nak beli oren dan tulang kerbau tu...hehehe...

SURIA AMANDA said...

hehehe...best kan sesekali bawak family main bowling..lama dah x buat aktiviti ni

Alycia said...

Farisha :
mmg ilang tension.. sbb asyik gelak jer kejenya hehe..

Nad :
ha, makan dominos pun sodapp..

Lyn :
cepat2 update aktiviti raya aji ;)

Suria:
haha, sesekali mmg best.. tapi kalau slalu lg bestt hehe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com