Nuffnang Gadget

November 9, 2012

Mood Cuti-cuti Malaysia...


yeahhh... harini hari last persekolahan kan...
walau pun Alycia tiada kaitan dengan alam persekolahan (sebab Adam pun baru 3 tahun) tapi tetap hepyyy...

sebab next week Insya Allah Alycia and family akan pergi BERCUTI ...

thats why letak gambar cuti-cuti kat Genting Highlands tahun lepas...
sebab nak ambik MOOD CUTI giteww ahaaaaaa...

ok-ok, Alycia nak korang teka di mana Alycia akan bercuti minggu depan...

klu : 2 tempat dan dua-dua tempat sejarah ... 

teka ajer takpe... 
siapa TEKA PALING PANTAS dan TEPAT Alycia bagi hadiah FM ...
nak tak nak tak ;)

kepada korang yang nak balik kampung ke...
nak bercuti jugak ke....
Alycia doakan korang selamat sampai ke destinasi dan happy go lucky bersama family tersayang...
yelah kan, sekarang ni musim hujan... risau jugak nak pergi jalan-jalan ni...



7 yang komen:

etiey.com said...

Melaka dan penang la tue hehehhe. Adam... Cpt minta adik dgn mana :)

Nad @ MamaZN said...

Kuala kangsar n taiping?

Melaka?

syawalsimpsons said...

melaka...best tu jalan2 ni...nak ikut

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

melaka ngan langkawi hehehhe
kita pun berangan nk pi holiday dgn 3 anak dara hehehe ... tgh survey2 ni dpt pi CH best ni

SURIA AMANDA said...

SA teka Melaka ngan Langkawi jugak...

mekchu said...

tak nak teka sbb mencik tgk org cuti2 nih...

cHeRyNa PiReS said...

Melaka, Penang atau Langkawi :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com