Nuffnang Gadget

November 20, 2012

Peneka Tepat dan Pantas...

sebenarnya nak bagitau...
bukanlah buat giveaway atau entry suruh teka-teka pun...
saje jer kat entry Mood Bercuti ni suruh teka 2 lokasi Alycia nak bercuti...
siap bagi klu lagi ...

so, daripada komen yang diberi kat entry tu... ada yang jawan 1 betul... ada yang jawab 2 betul...
tapi Alycia kata yang siapa TEKA PALING PANTAS dan TEPAT kan....

so penekanya PALING PANTAS dan TEPAT adalah...
;
;
;
;

rezeki 3 anak dara ni b hehe...
jangan lupa yer sms alamat kat Alycia...
Alycia bagi FM Melaka dan Langkawi...

kepada yang lain, Insya Allah pasni akan ada giveaway jugak...
yang pasti hadiah adalah FM sebab ramai yang suka hadiah FM kan...

tunggu yer nanti Alycia buat GA ;)


7 yang komen:

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

adehh tu la igt ni buat giveaway pun kan ..tu saje2 je bagi jawapan .. nnt kita email address kat u b ..tq la banyak2

JaSSNaNi said...

huiisshh.. ketinggalan entry teka tu.. tahniah pada yg jawab betul tu.. adlin..

Nad @ MamaZN said...

Bestnye dpt fm! =)

etiey.com said...

Hahhaha 1 salah!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ala..terlepas la!!

x pe..tak de rezeki kali ni. hehehe

p/s: tadi Alyca kata>>> kina kena create lg 1 author .. dh xboleh pakai akaun ni utk upload gambar...

kina x berapa phm la. kina kena wat 'new blOg' kat akaun yang sama atau lain? pls ajar kina... kina ni dah lama x bukak blOg otak pun dah beku. aduaiiiii....

Azhafizah Md Nor said...

tahniah!fiza tak cukup pantas teka semalam..hehe

Mama Mya said...

Salam Alycia, Hadiah dah sampai.. terima kasih byk2 yer... sy suke sgt!!! :) Semoga Alycia Murah rezeki & berjaya dalam perniagaan.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com