Nuffnang Gadget

November 6, 2012

Perhatian : Pemenang Giveaway : Nak Ole-Ole Guangzhou !!


Perhatian kepada PEMENANG Giveaway : Nak Ole-Ole Guangzhou !!

Senarai Peserta yang join di SINI ...

Pengumuman Pemenang Alycia dah umumkan pada 12 Oktober 2012 di SINI...

daripada 4 orang Pemenang, hanya 2 orang sahaja yang bagi details iaitu Jassnani dan hasmiza abas...

lagi 2 pemenang iaitu masih belum bagi details :

17. Mama Mya


15. Dianaa


Harap 2 pemenang di atas dapat bagi details (nama, alamat dan no telefon) emelkan pada Alycia : deqya2000@yahoo.com @ sms pun bole : 019-6238010 ...

Alycia perlukan segera selewat-lewatnya sebelum pukul 5.00 petang esok...
kalau tiada feedback Alycia kena pilih pemenang yang lain...

Sebab Alycia nak pos dalam minggu ni...
Next week Alycia dah nak cuti-cuti Malaysia...
takut nanti hadiah ni pending pulak...

tengkiu in advance atas kerjasama korang ;)

7 yang komen:

JaSSNaNi said...

oooo... ada lagi yg tak kasi details rupanya.. :D

Dianaa said...

ya Allah. tak tau lah pula yg saya menang. maaf ye. nnt saya bg details

nini said...

wah bestnya....congratz pada yang menang...=D

SURIA AMANDA said...

tahniah...

Nur Ezqy said...

blogshop: http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com
HANYA RM1/pcs strip ujian kehamilan(pregnancy) dan ovulasi (kesuburan)
Syarat pembelian:
min 10pcs
Juga menerima pembelian pukal (100pcs keatas + potongan diskaun)
Boleh campur pregnancy + ovulation
kos penghantaran mula dari RM 3.50 ~ ke atas (ikut berat barang)
Kami akan cuba yang terbaik untuk meminimumkan kos penghantaran anda :)
sms:0122429082 (puan nor)
email: lovidoobidoo@gmail.com

Alin Marlini said...

wow..bestnye

Dianaa said...

ada dpt email tak? saya dh bg details haritu lepas sis inform kat saya

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com