Nuffnang Gadget

November 8, 2012

Sabah : Photobook Dah Siap ...

ni semua gara-gara tengok kat Groupon ada diskuan 73% Hardcover Photobook...
dari harga RM 188... dapat harga RM 50 ajer...
terus Alycia order booked sampai 2 voucher...


dan salah 1 voucer photobook yang dah siap adalah gambar Cuti-cuti Sabah tahun lepas...
siap letak tajuk "Dejavu Di Kinabalu" lagi tu hehe...

penat jugak nak pilih dan susun gambar...
tapi utk 1st time ni Alycia letak gambar semua besar-besar...
penuh sampai 40 mukasurat...
puas tengok... teringat kenangan di Kinabalu ;)

-- cover depan... letak gambar di J. Residence Kundasang --

-- ni di Kinabalu Park... nampak Gunung Kinabalu --


-- di Desa Cattle ala-ala New Zealand --

-- berendam di Pulai Manukan --

-- kenangan di pulau --

-- last page from mr photogh a.k.a Adam Zikry hehe --

sebenarnya dah lama nak buat album...
tapi bila suruh laki sendiri buat, dia lebih dulukan album customer dia...
so, kenalah bini carik alternatif lain kan kan kan...

tapi yang bestnya, bila dah dapat photobook ni, compony yang buat pohotobook ni IPhotoBook siap bagi voucher RM 100 lagi ... 
so, bole buat 1 lagi album... 

yeyyyyyy, tq IPhotoBook ;)


2 yang komen:

mama tisya said...

best bila photobook dh siap..cuma bila bab design tu leceh skit

mekchu said...

mana lagi 1 photobook? bagi kat aku voucher tu.. keh keh keh.. aku teringin, tp malas pulak nak mengadap susun gambar..

tp puas hati kan dah siap..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com