Nuffnang Gadget

December 6, 2012

Percutian Melaka : Menginap Di D'Village Resort...

ok sambung lagi kisah percutian ke Melaka...
lepas mandi-manda sampai lebam di Melaka Wonderland tu... 
terus kami check-in di D'Village Resort, Ayer Keroh, Melaka.... 
dekat ajer dengan Melaka Wonderland... 
memang carik tempat yang ala-ala santai macam chalet... 
sebab bercuti dengan family yang ramai...

Dekat D'Village ni pun kami ambil single chalet...
ambil 3 bilik... ingat nak ambik family room, tapi booking lambat dah penuh...




oklah ... lagipun bukan nak honeymoon kan nak bilik cantik-cantik sangat...
kalau cuti-cuti macam ni bilik tu just tempat nak tukar-tukar baju jer dan tido kan...
tapi Alhamdulilah selesa jugak...
D'Village ni ada bilik macam hotel atau chalet...
boleh pilih... dan ada juga disediakan swimming pool...

-- anak-anak buah yang pergi... semua nak posing dengan Pak Yang --

-- posing dulu before bergerak ke next location --

ok, next location...
ikan bakarrrr... yummehhh ;)


4 yang komen:

syawalsimpsons said...

bestnyer cuti2..

Rozita said...

bestnya... x gi A Famosa ke?

Nad @ MamaZN said...

Seronoknye! Jonker street p x?

Kakizan Omar said...

sakan betul cutinya.. :D

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com