January 10, 2013

Dapat Hadiah Misteri Dari Blogger...

iye... dah lama nak buat entry ni tapi tertangguh-tangguh...
sebabnya.....
;
;
;

asyik lupa nak snap gambar hehe...

tapi tadi tengok kat blog Ayu Iceboxrivet nampaka da entry yang sama...
dah mintak izin nak kopipes gambar dah hehe...

Hadiah itu adalah daripada Nad a.k.a Mama ZN...
memang saspen hadiah apa ni sebab rasa-rasanya dah lama dah tak join GA...
tetiba pulak dapat hadiah ...

inilah hadiahnya ...

-- foto FM Zakwan dan Baby Nayli --

tengkiu so much Nad ...
siap ada tulis note lagi ..
"Thanks sebab sudi jadi kawan..."
Friendship 4 ever...

yup, friendship 4 ever Nad...
walaupun kenal di alam maya, tapi siapa sangka bole jadi teman blogger kan...
Insya Allah Nad, tahun 2013 ni kita pasti ketemu...
barulah best kan hehe ;)


3 orang komen:

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

glemer nad ..sape yg dpt fm ni buat N3 kekekke ..

SURIA AMANDA said...

bestnya dapat hadiah...SA suka dpt hadiah tp xde sapa nak bg...

Nad @ MamaZN said...

Thanks jugak!
Ala, nape wat entry ni..segan la, kekekekekeke...
Sbg tanda penghargaan, tu je =)

Copyright © 2011-2013 Reserved to Alycia's
Copyright 2007 - 2013 © Alycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com