Nuffnang Gadget

January 3, 2013

Destinasi Cinta 2 ...

haha... memang tak boleh nak blah...
pengaruh tv sungguhkan... 
setiap malam rabu mesti tak lepas peluang tengok Program Destinasi Cinta ni...
sebab laki bini suka jalan-jalan...
so, memang suka tengok program-program jalan-jalan macam tu...
dapat idea nak pergi kat mana pulak kan...

 last week dah buat entry Destinasi Cinta kat Langkawi...

minggu ni nak review pulak Destinasi Cinta kat Kundasang, Sabah...


kalau korang ke Sabah, jangan lepaskan peluang ke Kundasang...
walaupun kenangan tu dah 2 tahun berlalu, tapi tetap segar dalam ingatan chehhhhh...
rasa macam nak repeat lagi kan papa hehe ;)

bila tengok program Destinasi Cinta, tahun ni macam dah ada perancangan nak flight ke mana??
- Pulau Mabul, Sabah
- Surat Thani, Thailand
- Jogjakarta, Indonesia
- Pulau Redang

Yang pasti Shanghai hujung tahun ni mesti pergi... 
kalini nak pergi dengan papa Adam & Adam skali...

Notakaki Alycia : sebenarnya banyak sangat entry nak buat awal-awal tp awal-awal tahun dah jadi minggu sibukssssssssss... kena buat entry pendek-pendek dulu ngeeeee...


2 yang komen:

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

wahhh detinasi cinta kekekke ..
kitaorg bulan 5 pulau perhentian tp angkut sekali 3k kekeke

Aiza Haris said...

hehehehe.....besttt kann tgk rancangan tuu jelesss jekkk....
nakk jugakkkkk!!!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com