Nuffnang Gadget

January 17, 2013

Entry Pendek...

Niat di hati nak buat entry panjang-panjang...
tapi mak bizi nok...
so, hanya mampu membuat entry pendek supaya korang tetap ingat kat Alycia Hot Mama huhu...

letak ajerlah picca Adam dan Kakak Bismi kat Cable Car, Langkawi...
memang nak sambung entry Langkawi... tapi tunggu dah tak bizi yer...


jeles jugak kat korang dapat update entry hari-hari...
walaupun Alycia bizi, tapi tetap berkunjung kat rumah korang...


Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com