Nuffnang Gadget

January 7, 2013

Langkawi : Bamboo Beach Restaurant...

ok, sambung balik entry Langkawi...
lepas shoping sakan di Idaman Suri dan Haji Ismail Group, terus nak pergi dinner pulak...
sebenarnya takde idea nak makan kat mana sebab lupa nak google tempat makan best kat Langkawi... lepas tu saje tanya orang kat Langkawi ni mana tempat makan yang best, ada sorang mamat tu sajeskan Bamboo Beach Restaurant... area berdekatan dengan Pantai Chenang...

so, kami main belasah jer ikut jalan yang mamat tu tunjukkan...
akhirnya sampai...

ramai jugak rupanya orang dinner kat sini...
especially pelancong...



so makanan kat sini macam-macam...
seafood ada, nak goreng panas ada, ikan bakar ada...

so, kami kelaparan so kami pilih nasik...
then lauk tomyam, sotong goreng tepung, ikan bakar, sayur campur...

dah lapar, itu ajer gambar makanan yang sempat snap hehe...

-- Adam & Kakak Bismi... 2 orang budak yang kelaparan --

so far ok makanan kat sini...
tomyam dia sedap dan banyak isik...
so, kalau korang ke Langkawi, boleh try singgah makan kat sini...

-- picca last before balik --

ok, balik ni nak terus tido...
esok bangun pagi-pagi dah siap dah plan untuk jalan-jalan sakan di Langkawi yeahhh...

sekian, entry hari pertama di Langkawi ;)


2 yang komen:

Nad @ MamaZN said...

Apsal la xjumpe kedai ni aritu
Kitrg p kat rest.hj.ramli kt.chenang
Tp sedey, xsedap!

Aiza Haris said...

sedapppp kannn..... ktorg siap mintak tambah lagiii... x cukup

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com