January 10, 2013

My Best Friend Wedding ...

ohhhh... entry yang diperam-peram... baru harini nak publish u allssss...
hari kejadian adalah pada tahun lepas - 8 Dis 2012...
dah hampir sebulan... eh ke setahun hehe...

Kawan baik Alycia masa sekolah rendah...
lepas tu sekolah menengah sekejap sampai tingkatan 2...
lepas tu dia dah pindah ke Tampin ikut family dia...
tapi dari tingkatan 2 sampailah sekarang kami masih berhubung...
Alhamdulilah, persahabatan yang dibina sampai ke harini...
dan bila dapat kad jemputan dia terus hati gumbira...
yelah, akhirnya my best friends nak melangkah juga ke fasa baru kehidupan... 
sebagai seorang isteri... 
semoga menjadi isteri yang solehah yer Haslina... Amin Amin...

dari Putrajaya ke Tampin tu terasa jauh sangat...
sebabnya kena drive sendiri, papa Adam ada job wedding...
nak tak nak angkut sekali Acu Adam dan Kakak Bismi tolong temankan...

masa kami sampai dekat pukul 2.00 petang..
pengantin baru bersanding... syukur, dapat jugak snap gambar pengantin kat pelamin...

-- inilah pengantinnya ... Haslina dan suaminya Wahid... tema kuning + hijau --

-- Adam dan Kakak Bismi ... Adam ok sebab harini dia ada geng dengan Kakak Bismi --

-- posing sama-sama dekat pelamin --

-- on da way nak balik, posing dolu dengan banner pengantin --

Selamat Pengantin Baru Haslina dan Wahid...
semoga bahagia sampai ke syurga...
cepat-cepat dapat baby ;)


4 orang komen:

Nad @ MamaZN said...

Selamat pengantin baru utk kawan alycia!
Eh, ke pengantin lama? Heheheh

SURIA AMANDA said...

cantik theme colour wedding kawan u tu...

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

hijau sweet lembut je ..
adam semakin encem hehehe

mekchu said...

baju hitam pink tu... ehem ehem.. tantekkkkk...

Copyright © 2011-2013 Reserved to Alycia's
Copyright 2007 - 2013 © Alycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com