Nuffnang Gadget

February 28, 2013

Birthday Adam @ Taska ...

Alhamdulilah... 
minggu lepas tertunai jugak hajat Adam nak sambut besday dia ramai-ramai kat Taska...
memula plan nak buat majlis pada hari yang sama besday dia 18/2 ...
tapi mama pulak kena kursus ke KL...
postpon 21/2 haritu...
tu pun last minit mama tak dapat join sebab ada meeting kat opis...

bagi sepenuh kepercayaan pada teacher Adam dan kakak-kakak kat Taska untuk mengendalikan...

malam tu dah siap-siap packing goodies untuk kawan-kawan Adam ...


ni Alycia share gambar yang teacher Adam snap masa majlis kat Taska haritu...
kopipes dari Facebook Taska Cerdik Ceria Pintar...

-- ready nak potong kek --


-- tahun ni semua pun tema Cars... dari goodies, kek dan baju semua Cars --

-- menikmati kek besama kawan-kawan --

tengkiu Teacher Ana dan kakak-kakak Adam kat Taska yang tolong buat majlis besday ni...
tertunai dah hajat Adam nak buat besday kat School...

ingat kan dah sudah dah hajat dia...
balik tu dia cakap pulak ...
"mama nanti kita buat day a u kat rumah pulak yer... nak panggil kawan-kawan Adam..."

pengsannnn... takpe, tu planning tahun depan hehe...
papa, please ALERT yer hehe ...

8 yang komen:

Nad MamaZN said...

Hahaha! Adam dh pandai rekues ye.. ;)

syawalsimpsons said...

adam pandai request tu..terbaik la adam..

Sidratul Muntaha said...

memang best dpt tunaikan perminataan anak..
ehehe..
aritu aku pun dah buatkan fondant cake and goodies tuk aqil kat sekolah
bln 4 dak ara plak..
nak tak nak kenalah buat barbie cake..
dah dia request!
huhuhu

nini said...

hehe...kena ingat tu, tahun depan buat kat rumah.....hehe

Anonymous said...

adoiii...Papa fengsannn....Papa kalo tensen..papa tdo awl..ahaha

~ Papa Dadam~

mekchu said...

day a u tu panggilan diri dia ke?

Syima ~Mama Kyra~ said...

hehhee..pandai request eh..dia sonokla tu potong2 cake =D
ep bday adam..psstt mtk hadiah ADIK kat mama ye =D

zarena heeney said...

amboi dah pandai request tu
seronok kalau dpt penuhi impian anak2 kan

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com