Nuffnang Gadget

February 26, 2013

Langkawi : Panaroma Indah Dari Cable Car...

sambung lagi cuti-cuti Malaysia di Langkawi...
tadi dah cerita nak beli tiket kat Cable Car di Langkawi...
so, ni pulak nak tunjukkan panorama indah sepanjang kami berada di Cable Car...

ada yang tanya tak gayat ker naik Cable Car...
hmmmm, Alycia ni kali ke-2 naik Cable Car selepas Carble Car Genting Highlands tu...
rasanya yang di Genting Highlands tu lagi tinggi kot...
so far, dekat Langkawi ni takde lah rasa sangat...
cuma rasa macam ngilu time cable car ni lalu di setiap penyambung tiang tu...

-- Adam dgn Kak Bismi pun asyik memerhatikan cable car yang lalu dari atas --

jom layan panorama indah sepanjang kami berada di cable car...





picca last... orang yang gayat naik cable car...
ke buat-buat gayat hehe...
;
;
;
;


ok, lepas ni sambung pulak sampai ke pelantar pertama ...

4 yang komen:

::NureeN:: said...

ramai blogger pegi lagkawi cuti bebaru nih.. ;)
bestnyerr

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

adehh tgk gambo pun rasa nk muntah sbb gayat hehhe

zarena heeney said...

cantiknya view dr atas cable

Nad MamaZN said...

Klu p lngkawi lg, kite nak je naik cable car ni lg, hehe...tp tu la, ppazakwan gayat! =P

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com