Nuffnang Gadget

February 28, 2013

Langkawi : Under Water World ...

sambung lagi cerita kat Langkawi... ni tengah bayekkkk punya mood nak habiskan story ni...
lepas Cable Car, kami terus ke destinasi seterusnya Under Water World Langkawi...
memang dah kata harini ke-2 di Langkawi ni nak pulun abis jalan-jalan...
sebab esok dah nak balik dah...

Pergi Under Water World ni pun sebab mengenangkan bawak 2 budak kecik tu...
yelah, orang dewasa seronok lah ke Langkawi sebab nak shoping sakan...
budak-budak kita kenalah bagi dia happy jugakkan...

-- kerana 2 orang kanak-kanak ni, kami masuk Under Water World... takpe, demi Adam dan Kakak Bismi hehe --

Under Water World Langkawi samalah macam kalau korang pernah pergi ke Aquaria, KLCC...

Fees to Under Water World

Adults: RM 28 (with MyKad), RM 38 (without MyKad)
Children (3-12 years old): RM 18 (with MyKad), RM 28 (without MyKad)
Malaysian Senior Citizens (50 years old & above): RM 22 (with MyKad)

Ada macam-macam ikan, reptilia, spesis burung...
cuma kat sini special sikit sebab ada penguin dalam rumah kaca...

-- di mana-mana tetap hover tawww posing --

-- masa datang sedang ada show Singa Laut ni... so, sempatlah Adam dan Kakak Bismi tengok --

-- yang kat sini tak tahan... semua pun nak drama king ala-ala oversea tawww... siap buat sejuk2 lagi hehe --

-- ni penguin dalam rumah kaca.. comey pulak penguin ni... nape tengok kat citer Happy Feet 2 macam besar jer.. pengaruh tv pulak --

-- 1st time tengok ikan kepala besar ni .. Subhanallah --

-- ni obor-obor pada sesiapa yang tak pernah tengok dari dekat --

-- jangan jeles, kami dah sampai Kutub Utara haha --

ok, itu ajer kot nak citer...
so far oklah walaupun sekejap...
balik-balik tanya Adam best tak jalan-jalan Langkawi...
Adam cakap "besttt.."
Adam tengok apa ?? "Tengok penguin macam dalam TV tu..."


babai Under Water World...
cuaca di Langkawi sangat panas hokey... even dah petang pun..
jom pekena cendol dengan LAKSA POWER ;)


2 yang komen:

zarena heeney said...

wah cantik gila colour kat obor2 tu kan

zarena heeney said...

alycia jom join contest di blog ena :D

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com