Nuffnang Gadget

March 25, 2013

Besday Bash Adam @ Janda Baik ...

ni acara masa family day di Janda Baik, Pahang...
family day ni pun mesti buat time Chinese New Year...
Chinese New Year = bulan Februari...
bulan Februari = besday Adam...

so, dah alang-alang ramai-ramai tu buat besday bash Adam skali...
awal seminggu jer dari besday Adam yang sebenar...
tapi, takpe... janji meriah...

lepas seronok sakan mandi-manda kat sungai, terus buat preparation untuk malam tu...
malam tu nak buat BBQ + besday Adam skali...

-- poster Adam... siap request nak ada gambar cars --

-- homestay yang dah jadi taman kanak-kanak... siap ada belon2 lagi tu --

-- yang lelaki sibuk bakar ayam untuk BBQ --




semua goodies cars ni ditempah dari Yaya Partees and Such ...
tengkiu so much Yaya ;)

banyak sangat gambar... sampai berpinar bijik mata pilih gambar...
so, kita layan jer gambar-gambar ni yer ;)

-- besday boy dengan anty2 and uncle2 --

-- ramainya nak jadi budak-budak --

-- ramainya nak potong kek dengan Adam... ni semua yang celebrate besday bulan Januari dan Februari --

-- with mama anda papa... sampai 2 bijik kek besday Adam yer --

-- love u so much Adam --

-- picca ramai-ramai bersama family @ Meninjau Chalet, Janda Baik, Pahang --


4 yang komen:

mama tisya said...

meriah celebrates rmi2 ngan family

zarena heeney said...

meriah sungguh

Nad MamaZN said...

Happening gilosss! :)
Best

Dennis said...

Happy Birthday Dadam. Oh, Abg tak sempat nak bagi hadiah nak dadam. Next year je lah ek huhu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com